onsdag 28. november 2012

17.mai

Ja jeg vet det er lenge til, men akkurat her er jeg nok forsent ute. (for i år iallefall)

Jeg er en av de heldige som fikk bunad til konfiramsjonen, noe jeg setter mer og mer pris på.  Men jeg føler det bestandig er kaldt på 17.mai, og den capen som fulgte med har jeg aldri blitt fortrolig med. Jeg får litt kvelningsfornemmelser av å ha den på, hehe.

Men så har jeg sett at flere etterhvert har strikket kofte til bunaden og tenkt at det har jeg lyst til å gjøre også. Den tanken dukker opp hver 17.mai, for jeg har jo glemt det i mellomtiden......

Så var jeg tilfeldigvis i garnbutikken i våres og da hang det en kofte til utstilling og da viste jeg akkurat hva jeg skulle strikke.

Så jeg satte i gang, men så skjedde det så mye annet , blant annet konfirmasjon til minstemann så jeg rakk aldri å bli ferdig.  Nå mangler det bare å sy i knapper så er den klar.

 
 
Så neste år er jeg klar og jeg gleder meg til å bruke den. Har en del restegarn igjen som jeg tenkte jeg skulle bruke til å strikke pulsvanter.
 
Ha en fin onsdag :o)
 
 

1 kommentar:

  1. Kofta er kjempefin, Trine!! Og du; legg bloggen ut som link på facebook og twitter - for du inspirerer andre med de flotte arbeidene dine!! Jeg er storbeundrer av strikkeferdighetene dine!! klem herfra! <3

    SvarSlett