mandag 28. januar 2013

Strikke-fritt.

Det hender jeg har lyst til å skrive om ting som opptar meg og som ikke har med strikking å gjøre. Så jeg fant ut at jeg måtte lage en egen etikett til det.


 
Denne flotte kommoden fant jeg på loftet hos min mormor for 17 år siden.  Den har fine dype solide skuffer. Målet mitt var å male den........
Jeg brukte en halv evighet for å få av den gamle malingen. Gudene vet hva de hadde satt den inn med..... Siden har det ikke blitt gjort noen ting med den, så nå tenkte jeg kanskje det var på tide.
Nå står den lagret nede i kjellern og det synes jeg den er alt for fin til. På tide å komme opp i lyset!
Vet ennå ikke helt hvilken farge jeg skal ha på den.

Tar gjerne i mot tips.

Ha en flott uke, klem Trine

mandag 21. januar 2013

Arne & Carlos

Kjærestegenseren ble en smule for liten. Så jeg får enten strikke ny genser til han eller vente å se om han går ned et par kilo...... blir nok det første tror jeg, hehe. Strikker gjerne en ny genser, men først skal jeg strikke til meg selv.

Som jeg fortalte i forrige innlegg hadde jeg vært i garnbutikken (stamgjest). Der hang det en kjole utstilt, som jeg fikk så lyst til å strikke.
Det var først etter at jeg kom hjem jeg så det var Arne  & Carlos design. Og jeg som bare trodde de laget julekuler og grytelapper, hehe....


 
Flott, ikke sant?
 
Så etter valg av oppskrift, er det valg av farge. Det er her den vågale meg kommer inn.... Valgte en farge som jeg aldri har strikket i før.
 
 
Rosa faktisk, så jeg er utrolig spent på hvordan den blir. Foreløpig ser det bra ut og det skal jo være en sommerkjole. Litt brun hud og dus rosa, tror det blir fint jeg.
 
 
 
Ønsker deg en riktig god uke. Her skal skurebøtta tas fram, før jeg kan sette meg ned med mitt nye strikketøy.
 
Klem Trine

lørdag 19. januar 2013

Jeg har verdens beste venn og kjæreste og han fortjener også å få glede av min strikkeiver.  Hva passet vel bedre en å strikke kjærestegenser.....

Her er den ferdige resultatet!


Nå gleder jeg meg til at han kommer hjem, slik at han får prøvd den.

Ferdig med en ting, så begynne med en ny ting..... Så i dag har jeg vært og kjøpt nytt garn ( får abstinenser hvis jeg ikke har strikketøy innen rekkevidde).
Hadde planer om hva jeg skulle strikke, men kom hjem med noe helt annet, hehe og en farge som for meg er litt vågal..... Følg med i morgen!

Ha en flott lørdag, klem Trine :o)

onsdag 2. januar 2013

Godt nyttår!

Godt nytt år alle sammen, håper alle har hatt en flott juletid.

Selv om jeg strikker mye selv synes jeg det er veldig gøy å få hjemmestrikkede ting selv også. Disse strømpene fikk jeg til jul. Det er min mor som har strikket dem. Fine ikke sant?

 
Jeg er nå så heldig/uheldig å ha bursdag i romjula og når jeg får spørsmål om hva jeg ønsker meg, pleier jeg å svare: Alt jeg ikke fikk til jul:)
 
Problemet er at jeg kan ønske meg masse, men når spørsmålet kommer har jeg som oftes glemt det. Da er det godt med foreldre (les mamma) som snapper opp ting i løpet av året.
 
Så til bursdagen fikk jeg dette flotte skrinet med strikkepinner.
 
 
Her er alt jeg trenger, pinner i alle størrelser som jeg bare skrur på, så har jeg rundpinner i alle størrelser og fasonger. Kjempesmart!
Endelig orden i pinnene!
 
Gleden blir ekstra stor når jeg får noe jeg har glemt at jeg ønsket meg :)
 
God onsdag, klem Trine